Selecció Catalana
Esports Futbol 22/12/2011

Bojan serà a la llista de Catalunya de Cruyff

El davanter de la Roma no ha fallat mai en cap convocatòria de la selecció catalana des que va debutar contra Euskadi el 2008, i ja ha confirmat la seva presència

Ara
1 min
Bojan Krkic en l'últim partit de la selecció catalana contra Hondures.

BarcelonaBojan Krkic ha confirmat la seva presència el divendres dia 30 de desembre a l'Estadi Lluís Companys amb la selecció catalana contra Tunísia. Aquest divendres el seleccionador Johan Cruyff donarà la llista de convocats, i ja se sap que Bojan hi serà segur. "Tinc moltes ganes de tornar a veure als meus companys i de jugar amb ells aquest partit", ha dit el davanter de la Roma, que no s'ha perdut cap partit de la selecció des que va debutar el 2008 contra Euskadi a San Mamés.

Bojan se sumarà als 16 jugadors catalans del Barça i de l'Espanyol (Valdés, Xavi, Piqué, Puyol, Fontàs, Cesc, Cuenca i Busquets, i Raúl Rodríguez, Sergio García, Kiko Casilla, Amat, Javi Márquez, Verdú, Dídac i Álvaro Vázquez), que si no hi ha lesions abans del 30 de desembre, ja han confirmat el seu compromís amb la selecció catalana.

La incògnita a dia d'avui encara són els tres jugadors del València (Jordi Alba, Víctor Ruiz i Bruno Saltor), perquè el club xé encara no ha confirmat si els deixarà jugar el partit amb Catalunya.

stats