Futbol Internacional
Esports Futbol 30/08/2012

Bojan lluirà el 22 de Kaká al Milan

El davanter català, cedit pel Roma, confia quedar-se a Milà quan acabi aquest any i assegura que "no tinc por de res, ni d'arribar després d'Ibrahimovic"

Ara
1 min
Bojan Krkic, nou jugador del Milan

BarcelonaEl davanter català propietat del Roma ja ha estat presentat com a nou jugador del Milan, cedit pels romans. En la seva presentació ha comentat: "És un pas endavant", després de no haver tingut gaire minuts al Roma. "Sóc aquí per quedar-me. No tinc por de res, ni d'arribar després d'Ibrahimovic. No va ser un any fàcil al Roma però he evolucionat molt. Vull fer-ho bé, ajudar l'equip i quedar-me aquí després de la cessió", ha comentat.

Bojan també ha parlat dels seus anys al Barça. "M'han servit de molts els 4 anys al primer equip del Barça. Ha sigut un somni jugar amb Messi, Iniesta i Xavi, i m'ha servit molt". I després ha dit: "No he parlat amb Guardiola, però algú del Barcelona m'ha dit que ell volia venir aquí [al Milan], però no puc dir de qui es tracta. Parlo molt amb ells i estan feliços per mi", ha assegurat.

"L'equip m'ha rebut molt bé. Milanello és increïble. Arribar a Milà ha estat el millor regal. Un club com el Milan no ha d'imitar el joc del Barcelona", ha dit sobre les seves primeres hores a Milà, i ha afegit sobre el fet que hagi escollit el número 22 de Kaká, una institució a San Siro: "He escollit el 22 perquè acabo de complir 22 anys. Kaká ha fet història però per mi és només un número", ha manifestat.

stats