Futbol Internacional
Esports Futbol 01/10/2011

Bojan Krkic marca el seu primer gol amb el Roma i es converteix en 'trending topic' a Twitter

El davanter de Linyola ha obert el marcador en la victòria del seu equip a l'Olímpic de Roma (3-1), en un matx on també ha marcat l'exespanyolista Dani Osvaldo

Ara
1 min

BarcelonaBojan Krkic ha aconseguit aquest dissabte el seu primer gol amb el Roma en la victòria del seu equip a l'Olímpic de Roma contra l'Atalanta (3-1). El davanter de Linyola ha culminat una bona passada del seu company De Rossi per superar el porter visitant i marcar el primer gol del partit. Una diana, la primera de l'exblaugrana, que s'ha convertit en trending topic mundial a Twitter durant una estona. "Gol de Bojan" ha estat TT tota la tarda a Espanya.

El davanter català, que aquest estiu ha deixat el Barça per fitxar pel club que entrena Luis Enrique, havia rebut moltes crítiques per la seva sequera golejadora, però aquest dissabte ha pogut trencar amb aquesta mala ratxa.

D'altra banda, el davanter argentí Osvaldo, que aquest estiu també va fitxar pel Roma –en el seu cas procedent de l'Espanyol– també ha marcat, en el gol que ha significat la segona diana del seu equip.

stats