Esports Futbol 07/09/2012

El Brasil de Dani Alves supera la selecció sud-africana per la mínima (1-0)

El seleccionat 'carioca' venç l'equip africà gràcies a un gol solitari de Hulk a la segona meitat

Jordi Mestre
El sud-africà Siphiwe Tshabalala i el brasiler Dani Alves pugnen per una pilota

BarcelonaEl Brasil s'ha imposat (1-0) a la selecció de Sud-Àfrica al partit amistós que ambdós equips han jugat aquest divendres i que el barcelonista Dani Alves ha disputat íntegrament. L'equip que entrena Mano Menezes no ha sigut capaç de dominar al combinat que dirigeix Gordon Igesund, i han sigut precisament els bafana bafana els primers en disposar d'una ocasió, quan al minut 11 el porter Diego Alves ha aconseguit aturar el xut del lateral Gaxa. Els brasilers s'han acostat a la meta de Khune, però sense prou precisió com per superar-lo.

El partit ha seguit el mateix guió durant el segon temps, amb els brasilers buscant una opció des de la possessió i els sud-africans aprofitant els errors rivals. Menezes ha fet entrar Paulinho i Hulk al minut 64 amb la intenció d'obrir la ordenada defensa sud-africana: nou minuts després ha arribat el gol brasiler, l'únic del partit, obra precisament del nou jugador del Zenit de St. Petersburg.

Brasil: Diego Alves; Marcelo (Alex Sandro, 59'), Dedé, David Luiz, Daniel Alves; Rómulo (Paulinho, 64'), Ramires, Oscar, Lucas (Jonas, 71'); Neymar (Arouca, 89') i Leandro Damiao (Hulk, 64').

Sud-Àfrica: Khune; Gaxa, Sangweni, Khumalo, Masenamela; Chabangu, Dikgacoi, Furman, Tshabalala, Serero (Maluleka, 75'); i Ndlovu (McCarthy, 32'; Parker, 43').

Gols: Hulk, 74'

Àrbitre: Néstor Pitana (Argentina)

T. Grogues: Dedé (12'), Chabangu (15'), Marcelo (38'), Khune (76'), Gaxa (77'), Digkacoi (+90') i Hulk (+90').