Esports Futbol 15/08/2012

El Brasil s'imposa a Suècia en l'amistós d'homenatge als campions del Mundial'58

L'equip de Mano Menezes ha superat els locals amb facilitat (0-3) en un partit en què el barcelonista Dani Alves ha jugat 90 minuts

Jordi Mestre
Pelé, homenatjat a l'estadi Rasunda d'Estocolm

BarcelonaEl Brasil s'ha imposat amb comoditat a Suècia (0-3) en el partit amistós d'homenatge als campions del Mundial de 1958 que s'ha disputat a l'estadi Rasunda d'Estocolm. El davanter de l'Internacional Leandro Damiao ha signat el primer gol dels 'carioques' i el milanista Pato ha tancat el marcador amb dos dianes més, la última de penal. El barcelonista Dani Alves ha jugat els 90 minuts i ha donat una assistència de gol.

Fitxa del partit

Suècia: Isaksson, Olsson, Granqvist, Safari, Wihelmsson (Kacaniklic, 64'), Larsson, Elm (Svensson, 64'), Wernbloom, Holmén, Berg i Toivonen (Wendt, 75').

Brasil: Gabriel, Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz (Juan Guilherme, 76'), Alex Sandro, Ramires, Oscar (Neto Murara, 76'), Paulinho, Rómulo, Neymar (Lucas, 83') i Leandro Damiao (Pato, 76').

Gols: 0-1 (32') Leandro Damiao, 0-2 (84') Pato, 0-3 (86') Pato

Àrbitre: Armando Castro (Honduras)

T. Grogues: Sebastian Larsson (10'), Thiago Silva (40'), Pontus Wernbloom (86') T. Vermelles: Cap.