Futbol internacional
Esports Futbol 18/08/2011

El Brasil convoca Ronaldinho nou mesos després

Torna a una llista de la seva selecció per a l'amistós contra Ghana del 5 de setembre gràcies a les bones actuacions que ha protagonitzat al campionat de Lliga brasiler

Redacció
1 min

BarcelonaLa Federació Brasilera de Futbol ha decidit convocar Ronaldinho per l'amistós que han de disputar el proper 5 de setembre davant Ghana a Londres.

Aquesta, doncs, serà la primera convocatòria de l'exjugador blaugrana després de nou mesos d'absència amb la seva selecció. El darrer partit va ser el 17 de novembre de 2010, en un amistós contra l'Argentina, i que va perdre 1-0.

Les bones actuacions del brasiler, de 31 anys, amb el Flamengo al campionat del seu país, on és el segon màxim golejador amb 9 gols, són els factors que han convençut el seleccionador, Mano Menezes.

Però encara ens hem de remuntar més lluny per veure el darrer partit oficial de Ronaldinho amb la canarinha: es va produir fa més de dos anys, l'abril de 2009 davant el Perú en un partit classificatori pel Mundial 2010. I de moment, continuarà sent el darrer.

Dos blaugranes també van convocats

Menezes també ha convocat dos defenses del Barça, com ja va fer per a la Copa Amèrica: Dani Alves i Adriano. A més, pel que fa a jugadors de la lliga espanyola, també hi aniran el madridista Marcelo i Elías, de l'Atlètic de Madrid.

stats