Copa Amèrica
Esports Futbol 03/07/2011

Brasil ensopega amb Veneçuela i no passa de l'empat en el debut a la Copa Amèrica (0-0)

Els brasilers han sigut millors en la primera part però no han convertit les ocasions i en la represa s'han encallat davant una vinotinto molt ordenada en defensa

Albert Solé
Dani Alves topa amb Robinho quan intenta rematar de xilena en el Brasil-Veneçuela.

BarcelonaMal debut del Brasil en el primer partit de la Copa Amèrica. L'equip de Mano Menezes ha acabat empatant a zero amb una de les seleccions més modestes del campionat, Veneçuela, i després d'esbravar-se com una gasosa.

El Brasil, que ha jugat amb Alves de titular –ha estat el millor en la primera part–, ha jugat molt bé en la primera meitat, en especial la primera mitja hora (pal de Pato). Amb ritme i agressivitat, el trident Pato, Robinho i Neymar prometia molt, però en la segona part la canarinha s'ha anat desinflant.

Veneçuela, després de superar aquests minuts de pressió inicials del Brasil, ha agafat confiança en sí mateix i ha anat creixent defensivament fins que ha tapat totes les opcions d'atac dels brasilers. Fins i tot Miku i Arango els han pogut clavar un bon ensurt.

Fitxa tècnica:

0 - Brasil: Julio César; Alves, Lucio, Thiago Silva, André Santos; Lucas Leiva, Ramires (m.75, Elano), Ganso; Robinho (m.64, Fred), Pato (m.75, Lucas Moura) i Neymar.

0 - Veneçuela: Vega; Rosales, Vizcarrondo, Perozo, Cichero; Lucena, Rincón, Arango, César González (m.85, Rey); Miku (m.78, Maldonado) i Rondón (m.63, Moreno).

Àrbitre: Raúl Orosco (BOL). T.G.: a Thiago Silva, Rondón i César González.

Incidències: Grup B de la Copa Amèrica. Ciudad de La Plata, 35.000 espectadors.