BUNDESLIGA
Esports Futbol 14/01/2011

El Borussia de Dortmund torna de vacances amb la mateixa força d'abans i derrota el Leverkusen (1-3)

Després de quatre setmanes en què la competició s'ha aturat pel fred, la lliga alemanya va tornar amb una nova exhibició del Borussia de Dortmund.

Toni Padilla
El futbolista alemany Grosskreutz

BarcelonaL'equip groc-i-negre tornava a la feina a un camp prou complicat, el del Bayer Leverkusen, tercer classificat, però malgrat que el matx va començar una mica lent, va acabar golejant demostrant de nou que camina amb pas ferm cap al seu primer títol de lliga des de el 2002.

Tres gols en els primers vuit minuts de la segona part van significar la 15a victòria en 18 jornades pel Borussia. Els gols van ser obra de dos dels nous talents del futbol alemany, Kevin Grosskreutz (2 gols) i Mario Götze. Al final del matx, el davanter local Kiessling va fer el gol del Bayer. En espera de la resta de partits, el Borussia de Dortmund suma 46 punts, 13 més que el Mainz i el mateix Bayer Leverkusen.

Pel Dortmund han jugat Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bewnder, Sahin, Blaszcykowski, Götze, Grosskreutz i Lewandowski.