FUTBOL
Esports Futbol 21/02/2013

Busquets, escollit millor jugador català del 2012

El jugador del Barça rebrà el premi el 4 de març, a les 19.30 hores, a la segona Gala de les Estrelles que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF) juntament amb Estrella Damm i La Caixa

Ara
1 min
Sergio Busquets, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl jugador del Barça Sergio Busquets ha estat escollit millor jugador català del 2012. El blaugrana, que s'ha imposat a altres jugadors, com Jordi Alba, Cesc Fàbregas, Sergio García, Xavi, Piti, Piqué, Puyol, Valdés i Verdú, recollirà el premi el 4 de març, a les 19.30 hores, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, durant la segona Gala de les Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana de Futbol juntament amb Estrella Damm i La Caixa.

Pel que fa a la categoria femenina, la millor jugadora del 2012 ha estat Sandra Vilanova, de l'Espanyol, mentre que el guardó al millor entrenador de l'any passat ha estat per a Robert Martínez, tècnic del Wigan.

El premi al jugador amb més projecció del 2012 ha estat per al blaugrana Sergi Roberto i el del millor àrbitre, per a Xavier Estrada.

Jordi Torras, millor jugador de futbol sala

Pel que fa al futbol sala, el blaugrana Jordi Torras ha estat escollit el millor jugador del 2012, mentre que el premi en la categoria femenina ha estat per a Anna Costa, del Gironella. El millor entrenador ha estat Marc Carmona, del Barça.

Per acabar, el premi del jurat a la trajectòria ha estat per a J. M. Calzón, de l'Espanyol.

Els guanyadors han estat escollits entre els clubs de futbol federats, el públic i un jurat format pels presidents o representats dels clubs, periodistes i polítics, entre d'altres.

stats