PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 22/11/2014

El Chelsea segueix intractable i supera 2 a 0 el West Bromwich

L'Stoke de Bojan i Muniesa perd 1 a 2 amb l'últim classificat i l'United guanya al camp de l'Arsenal

A.l.
Diego Costa intenta superar Ben Foster / TOM DULAT / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho segueix intractable a la Premier League. El conjunt londinenc ha superat 2 a 0 el West Bromwich Albion, gràcies als gols de Diego Costa i Eden Hazard, i encapçalen la classificació amb 32 punts sobre 36 possibles. Al minut 25, el Chelsea ja havia deixat resolt el partit, ja que dominava plàcidament amb dos gols de diferència, recolzat pel públic d'Stamford Bridge.

Cesc ha comandat les operacions des de la medul·lar, i ha donat l'assistència del segon gol, amb Oscar, Willian i Hazard aportant profunditat, i Nemanja Matic fent la feina fosca per darrere del jugador d'Arenys. Diego Costa, com sempre, ha estat la referència per a un conjunt de Mourinho que segueix imbatut. A més, el conjunt visitant d'Alan Irvine s'ha quedat amb un menys per l'expulsió de l'argentí Claudio Yacob.

Per la seva part, el Manchester City ha hagut de remuntar el gol inicial de l'ivorià Wilfried Bony per part del Swansea, per certificar un triomf que el manté a la tercera posició, amb 24 punts. Deu minuts més tard del gol visitant, al 19, Stevan Jovetic ha empatat el partit, aprofitant una assistència de l'andalús Jesús Navas. Els de Manuel Pellegrini no han pogut donar la volta al marcador fins ben entrada la seva part, quan Yaya Touré ha culminat la remuntada, 1 a 2.

El Manchester United ha guanyat 1-2 al camp de l'Arsenal amb un gol en pròpia porta de Gibbs i un altre de Rooney. Giroud ha marcat al final, però l'United s'ha endut els tres punts i ja ocupa la quarta posició. L'Arsenal cau fins la vuitena posició.

L'Stoke City de Marc Muniesa i Bojan Krkic, que han jugat els 90 minuts, ha perdut 1 a 2 amb el Burnley, fins la jornada d'avui darrer classificat de la Premier League. L'Everton de Robert Martínez ha superat 2 a 1 el West Ham, gràcies als gols de Lukaku i Osman.