FUTBOL
Esports Futbol 07/02/2012

Callejón: "No crec que Mourinho marxi a l'estiu, el veig molt feliç"

El jugador dels blancs diu que el tècnic li dóna "confiança" i valora positivament que Mourinho li digui les coses a la cara: "És bo que sigui clar i directe", assegura

Efe
1 min

MadridJosé Callejón, jugador del Reial Madrid, ha assegurat en la presentació de les seves noves botes que pensa que el seu entrenador, el portuguès José Mourinho, "no marxarà" a final de temporada. "Penso que Mourinho no marxarà a l'estiu. No crec que ho faci perquè el veig molt feliç i molt tranquil. Vol seguir aquí, guanyar molts títols amb aquest club i fer-ho molt bé", ha assegurat.

El jugador està molt content amb el seu entrenador: "Quan vaig arribar al Reial Madrid, des del principi va ser un entrenador que em va transmetre molta seguretat. Mourinho em dóna confiança i és un tècnic que sempre et diu les coses a la cara. És bo que sigui clar i directe".

Ara, Callejón el que vol és guanyar títols. "Em faria il·lusió guanyar-les les dues, la Lliga i la Lliga de Campions. Les volem les dues perquè estem en el millor club del món i s'ha de lluitar per guanyar-ho tot", ha comentat, i ha afegit: "Hem de ser humils, treballar i tenir sacrifici, pensant sempre en el proper partit com en el més important. A la Lliga estem jugant bé. Sabem que ens la juguem cada jornada i que no podem fallar", ha conclòs.

stats