Lliga de Campions
Esports Futbol 27/09/2011

Carvalho i Altintop, novetats del Reial Madrid per rebre l'Ajax a la Champions

El Madrid busca el segon triomf en dos partits contra un Ajax al qual ja va superar clarament la temporada passada.

Marcel Sanromà
1 min
Ricardo Carvalho, durant el partit de lliga contra el Saragossa

BarcelonaEl Reial Madrid rebrà aquest vespre (20.45 h, TVE1) l’Ajax d'Amsterdam al Santiago Bernabéu en la segona jornada de la lligueta de la Champions. Les principals novetats del club blanc són les altes de Ricardo Carvalho, després que es perdés el partit contra el Rayo per lesió, i de Hamit Altintop, que entra per primer cop a la convocatòria des que va fitxar pel Madrid.

En canvi, continuen de baixa Pepe i Coentrão per lesió, i Mourinho tampoc podrà comptar amb Marcelo, que va ser expulsat en el debut dels blancs a la competició contra el Dinamo de Zagreb. Qui tampoc podrà ser sobre el camp és el tècnic portuguès, que complirà aquest vespre el darrer partit de sanció.

L'Ajax, que entrena Frank de Boer, ja va ser rival dels blancs la temporada passada, i no en guarda bon record. Van caure al Bernabéu per 2-0 i a Amsterdam per 0-4, en el partit que es recorda per les targetes grogues que van forçar els jugadors blancs i la cua que va portar el cas. En la seva estrena, els holandesos van empatar a zero contra l'Olympique de Lió i, per tant, buscaran la primera victòria a la Champions.

stats