FUTBOL
Esports Futbol 22/09/2011

Carvalho, possible baixa davant el Rayo per un traumatisme cranioencefàlic

Després de diverses proves, el jugador té l'alta, però roman a casa seva fent repòs en observació i pendent de la seva evolució

Efe
1 min
Carvalho, durant el partit contra el Racing. FÉLIX ORDÓÑEZ / REUTERS

MadridRicardo Carvalho, defensa del Reial Madrid, no s'ha entrenat aquest matí amb la resta dels seus companys i podria ser baixa davant el Rayo Vallecano per culpa d'un traumatisme cranioencefàlic que es va produir durant el partit de lliga que va empatar el conjunt blanc contra el Racing (0-0).

Només arribar a Madrid des de Santander, el central portuguès va ser atès a l'Hospital Sanitas-La Moraleja, on va ser sotmès "a les proves pertinents", segons ha assegurat la pàgina web oficial de l'entitat madridista.

"Descartada qualsevol tipus d'alteració orgànica, li van donar l'alta i, en aquests moments, el jugador roman en repòs domiciliari, en observació i pendent d'evolució", afegeix el comunicat.

En el cas que Carvalho no arribi a temps al derbi contra el Rayo, i que Pepe no es recuperi d'un trencament fibril·lar al múscul semimembranós de la cama esquerra, l'entrenador José Mourinho haurà d'idear un pla per recompondre l'eix de la defensa.

stats