Pilota d'Or
Esports Futbol 09/01/2012

Iker Casillas prefereix Cristiano i Özil abans que Messi per a la Pilota d'Or

Messi vota Xavi, Iniesta i Agüero i s'oblida de Cristiano, i com a curiositat Van Bommel vota el seu compatriota Sneijder com a millor del 2011

Albert Solé
1 min
Iker Casillas.

BarcelonaQue Iker Casillas voti Cristiano Ronaldo per davant de Messi es pot entendre, però que el capità de la selecció espanyola posi per davant de l'argentí el seu company al Madrid Özil, ja és més difícil d'explicar. Per alguns també serà destacable que Messi no doni cap vot a Cristiano i reparteixi els seus vots com a capità de l'Argentina entre Xavi, Iniesta i Sergio Agüero. El que no sabem és què hauria votat el portuguès del Madrid, ja que el capità de Portugal és Nuno Gomes, que ha votat Cristiano, Nani i Neymar.

Aquestes són coses que descobreixes quan pots llegir la llista completa de votacions dels capitans i els seleccionadors d'equips nacionals, i hi pots trobar unes quantes curiositats, com que Mark van Bommel ha votat Sneijder. Igual de curiós és veure qui no ha votat cap dels grans favorits a la Pilota d'Or: tots són de països amb poca tradició futbolística. Per exemple, el capità de les Illes Virgina, Andy Davis, ha votat Cesc Fàbregas; el capità xinès Li Weinfeng, Casillas; el capità del Pakistan, Thomas Müller, i el capità de Tonga, Dani Alves. I pel seleccionador de Cambodja, Ung Chamroeun, la Pilota d'Or se la mereixia Neymar.

stats