Futbol
Esports Futbol 22/08/2011

Catalán (LFP): "La LFP vol arribar a un acord per activa i per passiva"

El vicepresident de la Lliga de Futbol Professional ha dit que la LFP ha demostrat que vol "arribar a un acord" amb l'AFE perquè es desconvoqui la vaga

Redacció
1 min

MadridEl vicepresident de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Francisco Catalán, ha assegurat aquest dilluns que la Lliga ha demostrat "per activa i per passiva" que vol "arribar a un acord" amb l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) perquè la vaga sigui desconvocada i pugui disputar-se la competició.

"El missatge que traslladem és que seguim treballant, seguim avançant en documents", ha manifestat Catalán, que creu que es pot treure "alguna cosa positiva" de la reunió mantinguda amb l'AFE.

"Esperem complir amb el desig de tots els clubs de la LFP i que el pròxim cap de setmana hi hagi futbol", ha admès Catalán, també en representació del club que presideix, el Llevant. "Ho hem posat tot de la nostra part i seguim presentant propostes que tant de bo siguin acceptades per AFE", ha dit.

Sobre els avenços als quals han pogut arribar, Catalán ha dit que "ha estat una reunió més de treball que de negociació i tant de bo aquest treball signifiqui arribar a un punt de trobada".

Per aquest dimarts, dia 23, hi ha prevista una nova reunió a les 4 de la tarda a la seu de l'AFE a la recerca d'apropar postures que permetin la disputa de la segona jornada, que de moment no es jugarà si no es desconvoca la vaga.

stats