Futbol Internacional
Esports Futbol 03/03/2011

Cesc: "Estic millor i no sento cap dolor"

El català assegura que anirà "pas a pas" amb la recuperació, però l'entorn de l'Arsenal és optimista perquè pugui jugar el partit de tornada de vuitens al Camp Nou

Redacció
1 min
Cesc Fábregas, capità de l'Arsenal.

LondresEl migcampista de l'Arsenal, Cesc Fàbregas, ha assegurat que cada vegada està “millor” i que no nota “cap dolor” després de la lesió que es va fer al partit de la Premier contra l'Stoke City, el 23 de febrer passat. Per això sembla que el més provable és que el català estigui disponible pel partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça, el dimarts vinent.

“Estic corrent, estic millor i no sento cap dolor. Ja veurem com vaig els propers dies. Anirem pas a pas. Sé que he de descansar contra l'Stoke City -aquest cap de setmana- però no puc arriscar-me a estar tres setmanes més de baixa en comptes de set dies”, ha dit Cesc.

A més, l'entrenador dels gunners, Arsene Wenger, ha reconegut que té “possibilitats” de jugar a Barcelona. “Fa tres dies créiem que podria jugar el dissabte si tot anava bé, però és millor no prendre cap risc. No li farem proves fins dilluns, i espero que estigui disponible el dimarts. Té possibilitats de jugar a Barcelona”, ha dit.

D'altra banda, el tècnic francès també ha comentat la lesió de l'holandès Van Persie, que confia que només estigui de baixa “quatre setmanes”. “Hem de jugar dues setmanes i després hi ha una aturada pels partits internacionals. No podrà jugar aquests compromisos, això segur, però esperem que estigui disponible després”, ha comentat Wenger.

stats