Futbol Internacional
Esports Futbol 22/05/2011

El Chelsea destitueix Ancelotti

Tot i que el tècnic va aconseguir el doblet la temporada passada, el club explica que se'l fa fora per no haver aixecat cap títol enguany

Redacció
1 min
Carlo Ancelotti

LondresEl Chelsea, segon classificat a la Lliga anglesa, ha destituït aquest diumenge l'italià Carlo Ancelotti com a tècnic de l'equip després d'acabar una temporada sense títols i tot i el doblet aconseguit en la seva primera campanya com a entrenador dels 'blues', l'any passat.

Segons un comunicat divulgat pel club londinenc, el seu propietari, el magnat rus Roman Abramóvitx, i la junta directiva han pres aquesta decisió tot just unes hores després que el Chelsea perdés contra l'Everton per 1-0 en l'última jornada de la Premier League.

"Volem agrair a Carlo la seva contribució i els seus èxits des que va prendre el càrrec el juliol de 2009, que inclouen el primer doblet en la història del club. No obstant això, les actuacions d'aquesta temporada han estat més baixes del que s'esperava i el club creu que és moment de fer aquest canvi", diu el Chelsea a través d'un comunicat.

stats