FUTBOL
Esports Futbol 06/12/2014

El Chelsea perd la imbatibilitat a la Premier al camp del Newcastle

Bojan marca un gol en el triomf de l'Stoke contra l'Arsenal i el City perd per lesió Agüero

Alan Pardew, entrenador del Newcastle, fa una observació a José Mourinho (Chelsea) / IAN MACNICOL / AFP

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho ha perdut la imbatibilitat a la Premier League anglesa. El conjunt de Londres ha caigut al camp del Newcastle (2-1) contra un rival que ha acabat jugant els darrers deu minuts amb inferioritat numèrica. Aquesta derrota, sumada al triomf del Manchester City contra l'Everton dóna emoció a la Premier, ja que el City es situa a 3 punts del liderat.

El plantejament defensiu del tècnic portuguès se n'ha anat en orris a la segona part, gràcies a un contraatac per la banda esquerra que ha finalitzat Cisse (58'). El Chelsea s'ha bolcat a l'atac però no ha aconseguit marcar. Tot el contrari que les garses, que novament han trobat el gol per mitjà de Cisse i després d'un contraatac (79').

El partit no estava sentenciat encara ja que Taylor ha estat expulsat i el Chelsea ho ha aprofitat per retallar distàncies a la jugada immediatament posterior, amb un llançament de falta que ha pentinat Drogba al fons de la porteria. Tot i els atacs i les bones ocasions del conjunt londinenc per empatar, el marcador no s'ha mogut més.

Lesió d'Agüero

El Manchester City no ha desaprofitat aquesta oportunitat derrotant l'Everton de Robert Martínez per 1-0, amb gol de Touré Yaya de penal. L'equip de Pellegrini però, perd per lesió Agüero, qui s'ha retirat del terreny de joc plorant amb una lesió greu. Segons Pellegrini, el davanter argentí pateix una lesió als lligaments del genoll. Serà sotmès a més proves aquest diumenge.

Gol de Bojan

A Stoke, l'equip local ha sumat els tres punts en derrotar l'Arsenal per 3-2. Al descans, l'Stoke guanyava per 3-0 amb un gol del català Bojan Krkic. Els londinencs han reaccionat, però no han evitat patir la quarta derrota de la temporada i segueixen a 12 punts del líder.

Tampoc aixeca cap el Liverpool, en la novena posició, després d'empatar a casa sense gols amb el Sunderland (0-0).