Lliga anglesa
Esports Futbol 21/04/2012

Un Chelsea ple de suplents empata sense gols contra l'Arsenal i es complica la plaça de Champions

Di Matteo ha reservat la majoria de titulars que jugaran al Camp Nou malgrat jugar-se a l'Emirates Stadium tres punts decisius per classificar-se a Europa l'any que ve

N.a.
1 min
Cech atura un xut de Van Persie, pressionat per Cahill

BarcelonaEl Chelsea ha sumat un punt en el seu partit contra l'Arsenal a l'Emirates Stadium després d'empatar a zero i es manté fora de les places que donen accés a jugar competició europea l'any que ve. El tècnic Di Matteo ha reservat la majoria de titulars que jugaran al Camp Nou malgrat que necessitava sumar per mantenir-se viu a la zona alta de la classificació.

Els 'blues' han sortit amb una alineació plena de suplents i només la parella de centrals ha hagut de carregar amb 90 minuts abans de jugar la tornada de la Champions contra el Barça: Di Matteo ha sortit amb Cech a la porteria; una defensa formada per Bosingwa, Cahill, Terry i Bertrand; un mig del camp amb Essien i Oriol Romeu al doble pivot, amb l'ajuda entre línies de Malouda, Kalou i Sturridge donant profunditat per les bandes i Fernando Torres en punta. El davanter espanyol podria jugar al Camp Nou si Drogba finalment no es recupera dels seus aparents problemes físics.

L'Arsenal, sense fer un partit gaire bo en atac, ha portat el pes del partit i ha disposat d'alguna arribada perillosa, sumant fins i tot dos pals. El Chelsea, defensant-se amb molt d'ordre, ha resistit els atacs locals i ha acabat sumant un punt que, vist el partit, pot semblar bo, però que el manté sisè a un punt del Tottenham (quart) i Newcastle (cinquè), que encara han de jugar i que afronten dos partits, a priori, assequibles contra el Queens Park Rangers i l'Stoke City.

stats