Vila-real
Esports Futbol 15/01/2011

Cicinho podria debutar amb un Vila-real CF que buscarà els tres punts contra Osasuna

Juan Carlos Garrido tindrà la baixa per lesió de sis futbolistes importants: Senna, Nilmar, Cazorla, Marchena, Juan Carlos i Ángel

Redacció
1 min
Cicinho i Fernando Roig-Negueroles.

Vila-realEl Vila-real rebra aquesta tarda (18 hores) a Osasuna en un partit en el qual podria debutar Cicinho, que ha entrat a la seva primera convocatòria. A la llista destaca l'absència per lesió de fins a sis futbolistes importants: Senna, Nilmar, Cazorla (també està sancionat), Marchena, Juan Carlos i Ángel.


Juan Carlos Garrido preferix no lamentar la plaga de lesions que està afectant el Vila-real CF. “Quan estàs competint tant és normal que hi hagi lesions. Afrontem partits de la màxima exigència i ara el que toca és fer un esforç per part de tots. Al final, l'equip està per sobre de qualsevol jugador. Tenim una bona plantilla i una idea clara de joc”, comenta Garrido.

El Vila-real, que dimecres va empatar a tres amb el Sevilla CF a la Copa del Rei, espera aconseguir el tres punts al Madrigal. Per al tècnic, el partit contra Osasuna és un dels més importants de la temporada: “Els tres punts davant Osasuna són molt importants perquè l'objectiu d'estar a la Lliga de Campions pot més que qualsevol obstacle. Hauríem firmat aquesta situació al principi de temporada. Estem lluitant per la Champions i sabem que no serà fàcil, però el que no podem esperar és traure ja 15 punts al següent classificat perquè la Lliga és molt competitiva”.

stats