Futbol Internacional
Esports Futbol 07/03/2012

El City multa Balotelli amb 144.000 euros per anar a un club d'estriptis abans d'un partit

El jugador, que va reconèixer el seu error, va ser vist de matinada sortint d'un local nocturn a Liverpool quan l'endemà el seu equip rebia el Bolton al seu estadi

Efe
2 min
Balotelli durant un entrenament amb el Manchester City / NIGEL RODDIS / REUTERS

ManchesterEl Manchester City ha multat aquest dimecres al davanter italià Mario Balotelli amb el sou d'una setmana, unes 120.000 lliures (144.000 euros), per anar a un club d'estriptis abans d'un partit, segons ha confirmat l'entrenador del club, Roberto Mancini.

Balotelli, que no és la primera vegada que es veu involucrat en escàndols des que va arribar al club anglès el 2010, va ser vist de matinada sortint d'un local nocturn a Liverpool quan l'endemà el seu equip rebia el Bolton al seu estadi.

Malgrat l'incident, el davanter italià va ser titular, en el lloc de l'argentí Sergio 'Kun' Agüero, i va contribuir a la victòria del seu equip per 2-0 marcant el segon gol.

"Vaig parlar amb Mario i li vaig imposar una multa d'una setmana de sou pel que va fer. És una mesura normal perquè qualsevol jugador ha de tenir un bon comportament abans d'un partit", ha declarat el tècnic.

El davanter, que va reconèixer el seu error i es va disculpar públicament pel seu comportament, va acceptar la sanció, ha dit Mancini.

Balotelli, que suma deu gols en 24 partits aquesta temporada, ha protagonitzat portades tant per les seves aventures fora dels terrenys de joc com pel seu rendiment futbolístic al Manchester City, que el va fitxar per 28 milions d'euros.

Aquesta és la segona vegada al llarg d'aquesta temporada que Balotelli és sancionat per una sortida nocturna abans d'un partit, encara que el seu currículum conté altres accions controvertides com incendiar accidentalment una casa després de llançar focs artificials des d'una finestra o trepitjar el cap d'un rival.

Aquest dimarts, per exemple, el davanter italià va ser expulsat d'un centre comercial per no voler treure's la caputxa que li cobria el cap, com li havien demanat els agents de seguretat de l'establiment.

stats