FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 07/08/2011

El United guanya la Community Shield després d'aixecar un 0-2 advers davant del City

El Manchester United ha guanyat el primer títol oficial de la temporada a Anglaterra en imposar-se en la final de la Community Shield al City (3-2)

Toni Padilla
2 min
Nani, Young i Jones celebrant el tercer gol del United davant del City a la final de la Community

BarcelonaEl City, amb Sergio Aguero a la banqueta, ha començat més fort al mateix estadi on fa pocs mesos va guanyar la Copa. Ordenat en defensa i dur en atac, els homes de Mancini s'han aprofitat de les greus errades defensives del United per marxar al descans amb una resultat a favor de 2 a 0. Primer, Lescott ha superat per alt Vidic i Ferdinand per rematar al fons de la porteria una falta lateral. De Gea, que debutava en matx oficial amb el United, tampoc ha sortit per guanyar la pilota per alt. Poc després, Dzeko ha vist com la defensa dels "red devil's" li deixava molt espai i ha engaltat un xut sec que De Gea s'ha empassat.

Ferguson ha reaccionat al descans castigant la seva parella de centrals, Vidic-Ferdinand, deixant-los al vestuari. Amb un munt de cares joves com Jones, Cleverley i Smalling, el United ha dominat durant el segon temps i ràpidament s'ha posat dins del partit amb un gol d'Smalling després d'una centrada de Young. Nani ha empatat poc després gràcies a una preciosa jugada d'equip dels homes de Ferguson, i el mateix jugador nascut a Cap Verd ha donat el 19è títol de la Community Shield al United en la darrera jugada del partit. El City disposava d'un servei de cantonada que ha acabat amb la pilota rebutjada cap al seu darrer defensa, Kompany. El belga, però, s'ha confiat i Nani li ha pispat la pilota encarant sol Hart per fer el 3-2 definitiu.

Manchester United 3-2 Manchester City

M. United: De Gea, Evra (Rafael, 71'), Ferdinand (Jones, 46'), Smalling, Vidic (Evans, 46'), Anderson, Carrick (Cleverley, 46'), Nani, Young, Rooney i Wellbeck (Berbatov, 89')

M. City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov (Clichy, 73'), Milner (Johnson, 67'), Silva, De Jong, Touré Yaya, Dzeko i Balotelli (Barry, 59').

Gols: 0-1 (38') Lescott, 0-2 (40') Dzeko, 1-2 (52') Smalling, 2-2 (58') Nani i 3-2 (93') Nani.

stats