FUTBOL
Esports Futbol 15/05/2012

Primera convocatòria de Vicente Del Bosque sense jugadors del Barça

El seleccionador no pot comptar amb els blaugranes ni amb els jugadors de l'Athletic per als amistosos del 26 i el 30 de maig perquè encara han de jugar la final de la Copa del Rei

Ara
1 min
Vicente del Bosque, seleccionador espanyol / RFEF.ES

BarcelonaEl seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha fet pública aquest dimarts al matí la llista de jugadors amb els que compta per disputar dos amistosos contra Sèrbia i Corea del Sud els dies 26 i 30 de maig.

Els convocats es concentraran a Las Rozas el dia 21 de maig i marxaran cap a Àustria l'endemà. I com que els jugadors del Barça i de l'Athletic Club encara no hauran disputat la final de la Copa del Rei, que es disputa el dia 25 a Madrid, no poden anar convocats.

La llista de Del Bosque sense jugadors del Barça i de l'Athletic Club és la següent:

Porters: Iker Casillas (Reial Madrid), José Manuel Reina (Liverpool) i David De Gea (Manchester United).

Defenses: Álvaro Arbeloa (Reial Madrid), Sergio Ramos (Reial Madrid), Raúl Albiol (Reial Madrid), Jordi Alba (València), Ignacio Monreal (Màlaga), Juanfran Torres (Atlètic de Madrid) i Álvaro Domínguez (Atlètic de Madrid).

Migcampistes: Xabi Alonso (Reial Madrid), Santi Cazorla (Màlaga), Beñat Etxebarria (Betis), Francisco R. Alarcón 'Isco' (Màlaga), Javier García (Benfica) i Bruno Soriano (Vila-real).

Davanters: David Silva (Manchester City), Jesús Navas (Sevilla), Álvaro Negredo (Sevilla), Roberto Soldado (València) i Adrián López (Atlètic de Madrid).

stats