COPA AMÈRICA
Esports Futbol 05/07/2011

L'Uruguai imita l'Argentina i el Brasil i també empata en el seu debut a la Copa Amèrica (1-1)

Les seleccions favorites per guanyar la Copa Amèrica no han començat amb bon peu la competició. L'Uruguai, en el primer partit del grup C, no ha passat de l'empat amb els peruans (1-1).

Toni Padilla
El davanter uruguaià Luis Suárez celebra un gol contra Perú en la Copa Amèrica.

BarcelonaLa selecció "celeste", semifinalista en el darrer mundial, ha dominat la major part del matx davant dels peruans, gràcies especialment al joc elèctric en atac de Cavani, Forlán i Suárez. El porter peruà Fernández però, ha estat molt encertat.

El Perú s'ha avançat gràcies a un gol de Guerrero. El davanter de l'Hamburg ha marcat en una bona maniobra, deixant pel terra el porter del lazio, Muslera. El gol ha esperonat als uruguaians, que han empatat just abans del descans. Assistència de Lodeiro, que no ha jugat gens aquest any amb l'Ajax i avui ha jugat de titular, i gol de Luis Suárez.

Els uruguaians han apretat fort durant els primers minuts del segon temps, gaudint d'algunes ocasions, però mica en mica han perdut pistonada i el Perú s'ha crescut. Amb Vargas, incialment suplent, sobre la gespa, els peruans han gaudit de més domini del joc i Guerrero ha perdonat el 2-1 en la darrera jugada del partit, sol davant de Muslera.

Els altres dos equips del grup C són Xile i Mèxic.

Uruguai 1-1 Perú

Uruguai: Muslera, Pereira, Lugano, Victorino, Martin Cáceres, Diego Pérez, Ríos, Lodeiro (Cristian Rodríguez, 78’), Cavani (Abel Hernández, 78’), Forlán i Luis Suárez.

Perú: Raul Fernández, Revoredo, Acasiete, Rodríguez, Vílchez, Balbín, Guevara (Lobatón, 57’), Cruzado, Advíncula, Yotún (Vargas, 59’) i Guerrero.

Gols: 0-1 (23') Guerrero i 1-1 (46') Luis Suárez.

Àrbitre: Wilmar Roldán (Colòmbia). Targetes grogues: Acasiete, Guerrero, Cruzado i Martin Cáceres.