COPA DEL REI
Esports Futbol 20/12/2010

Caparrós: "Aquest Barça és el millor equip dels darrers anys, tots estem d'acord"

El tècnic de l'Athlètic afirma que, si fan bé les coses al Camp Nou, tindran "les seves opcions" i destaca que, contra el Llevant, ja van guanyar sense Llorente

Redacció
1 min
Caparrós lamenta una acció del seu equip contra el Llevant.

BilbaoL'entrenador de l'Athlètic Club, Joaquín Caparrós, ha reconegut que el seu equip jugarà l'anada dels vuitens de final contra un Barça "en millor moment que quan ho va guanyar tot" fa dues temporades, però ha subratllat que si fan les coses bé al Camp Nou, "tindran les seves opcions". "Tots coincidim en dir que aquest Barça és el millor equip dels darrers anys. Al Camp Nou, l'objectiu és fer un bon partit. Anem a competir amb la màxima confiança i a intentar aconseguir un resultat que ens doni opcions a San Mamés davant el nostre públic i en unes dates boniques", ha destacat.

Caparrós, que té el dubte a l'onze d'Andoni Iraola, amb problemes físics, ha considerat que, malgrat els números del Barça, la clau per poder apurar les seves possibilitats és "no donar res per perdut abans" i sortir al terreny de joc "convençuts que podem fer alguna cosa".

"És difícil, però la Copa és la nostra competició i, en quant a la il·lusió, té un plus de motivació per a l'Ahtlètic. Si fem bé les coses i afrontem el partit sabent que hem d'estar amb l'atenció màxima durant els 90 minuts, tindrem les nostres opcions", ha comentat Caparrós.

Respecte la baixa de Fernando Llorente, el tècnic de l'Ahtlètic s'ha referit al partit de dissabte contra el Llevant. "El triomf va ser important, perquè vam trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives jugant malament i, sense estar Fernando [Llorente]. Ara sabem que si no està Fernando, també es pot guanyar", ha recalcat.

stats