COPA DEL REI
Esports Futbol 03/01/2011

Aficionats de l'Athletic dormen davant de San Mamés per fer-se amb una entrada

Els seguidors han muntat tendes de campanya per passar la nit i dimarts al matí intentaran fer-se amb una entrada per veure l'Ahtletic-Barça de Copa de dimecres

Redacció
1 min
Aficionats de l'Ahtlètic, alguns en tendes de campanya, esperen davant les portes de San Mamés

BilbaoAficionats que volen aconseguir entrades per al partit de Copa del Rei de l'Ahtletic Club contra el Barça de dimecres a San Mamés han muntat tendes de campanya davant del camp i passaran la nit davant de les taquilles fent cua.

De les taquilles del camp dels bascos surten dues cues, les dues ja amb molta gent. La primera és per als anomenats socis barria de l'Athletic, aquells que en el seu dia van avançar diners per ser futurs socis de l'entitat. El club els ha donat accés preferent a la compra de localitats i per a ells les taquilles s'han obert a les 17.30 hores de dilluns.

La segona cua és la que està destinada als aficionats en general. Són precisament aquests els que han muntat tendes de campanya i es disposen a fer cua durant tota la nit per intentar fer-se demà amb una entrada que ara per ara no tenen assegurada. Només s'han posat a la venta 1.122 localitats i, les entrades que sobrin dilluns, es posaran a la venta dimarts al matí.

Les entrades per als socis barria costen entre 36 i 73 euros (13 per als nens), mentre que les dels aficionats generals van dels 55 als 110 euros (els nens, 20).

stats