LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/03/2012

Cristiano Ronaldo: "A veure si algun dia faig jo cinc gols"

El davanter portuguès parla sobre la possible renovació del seu tècnic, José Mourinho. "Continuarà amb nosaltres", ha assegurat

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo lluita per la pilota amb Zoran Tosic, del CSKA de Moscou

MadridEl davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha dit que algun dia espera fer cinc gols quan ha estat preguntat pel partit que va fer el blaugrana Leo Messi contra el Bayer Leverkusen. "A veure si algun dia faig jo cinc gols, espero que sí. Ja veurem". Respecte si podrà arribar a la xifra de gols de Messi a la Lliga de Campions, Cristiano ha dit: "Em dóna igual el que els altres fan, jo només em preocupo del que faig jo i el meu equip. Els gols no em diuen res. Si faig gol, bé però sinó, no passa res, estic tranquil".

Preguntat, a més, per les declaracions de Messi en què deia que Guardiola és més important que ell al Barça, el portuguès ha dit: "El Real Madrid, la institució, és el més important".

Cristiano, a més, ha comentat que creu que el tècnic del Madrid renovarà aviat. "Continuarà amb nosaltres", ha assegurat el davanter, que sobre el partit d'aquest dimecres contra el CSKA de Moscou ha afirmat: "El més important és que si guanyem seguim i si perdem, marxem cap a casa. Estic il·lusionat i crec que passarem".

Per últim, preguntat sobre si ara se sent més respectat que quan va arribar al Madrid, Ronaldo ha destacat: "Jo sóc la mateixa manera des que vaig arribar, amb les meves virtuts i els meus defectes. Sento estima, en els últimes setmanes he sentit alguns càntics i estic content. És una cosa nova i em sento molt estimat, però el principal és l'estima que l'afició ha de tenir per l'equip. Ens ajuda a concentrar-nos i a jugar millor. Demano a l'afició que canti per animar l'equip, així tots junts guanyarem".

stats