FUTBOL
Esports Futbol 23/11/2011

Cristiano Ronaldo, citat com a testimoni en el judici pel cas Ruby, en què Berlusconi hi està acusat

El futbolista del Reial Madrid forma part dels 214 testimonis que hauran de testificar en el judici pel cas Ruby, en què l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi està acusat d'inducció a la prostitució de menors

Efe
1 min
Cristiano Ronaldo celebra un dels dos gols que va fer amb Portugal contra Bòsnia.

RomaEl futbolista portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo forma part dels 214 testimonis que hauran de testificar en el judici pel cas Ruby, en què l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi està acusat d'inducció a la prostitució de menors.

Així ho va decretar aquest dimecres el Tribunal de Milà, que ha acceptat la llarga llista de testimonis presentats pels fiscals i la defensa de Berlusconi, i que començaran a desfilar per l'aula a partir del proper 2 de desembre. Entre ells està l'actor nord-americà George Clooney.

En el procés es jutja Berlusconi per inducció a la prostitució de menors, ja que la fiscalia l'acusa d'haver mantingut relacions sexuals la marroquina Karima El Mahroug, coneguda com Ruby, quan aquesta tenia 17 anys.

Així mateix, també se l'acusa d'un suposat delicte d'abús de poder per la crida a una comissaria de Milà el 27 de maig de 2010 perquè deixessin en llibertat Ruby, detinguda per robatori, al·legant que era la neboda del llavors president egipci Hosni Mubarak.

Els advocats de Berlusconi esperen que tots els testimonis ells expliquin com es desenvolupaven els sopars que organitzava el mandatari, i allunyin la imatge que es tractava de festes amb desenes de noies a qui el mandatari pagava.

En el cas del davanter del Reial Madrid, els advocats volen amb el seu testimoni posar en dubte la "credibilitat" de Ruby, que en un dels interrogatoris hauria suposadament declarat que va passar una nit amb Ronaldo, per la qual va rebre 4.000 euros.

stats