Lliga de Campions
Esports Futbol 27/03/2012

Un gol de Kalou dóna el triomf al Chelsea (0-1)

Kalou celebra amb Torres el seu gol en l'anada dels quarts de final de la Champions

BarcelonaEl Chelsea s'ha imposat al camp del Benfica (0-1) amb un gol de Kalou a 15 minuts del final després d'una gran jugada de Fernando Torres, que ha realitzat l'assistència clau.

Després d'una primera meitat sense gaire bon futbol, els dos equips han oferit un bon espectacle en la segona part. El conjunt portuguès ha buscat el gol de l'empat fins al final en un partit que hatingut cinc minuts de temps afegit, però no ha estat encertat en atac. El triomf deixa el conjunt anglès amb un peu a les semifinals de la Lliga de Campions.

El guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà contra el Barça o l'AC Milan una de les semifinals de la Lliga de Campions.