Futbol
Esports Futbol 30/12/2011

Cruyff: "Aquesta selecció pot jugar on vulgui i guanyar qualsevol partit"

El seleccionador català ha admirat el joc de l'equip. Ha dit que ha fet un partit "francament bo" i que "només es pot dir que no hem estat massa fins a l'hora de rematar"

Martí Molina
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaJohan Cruyff s'ha mostrat molt satisfet pel partit de la selecció catalana contra Tunísia. Malgrat que l'enfrontament ha acabat amb empat sense gols (0-0), el seleccionador de Catalunya ha valorat la qualitat dels seus jugadors, i ha considerat que han fet un partit "francament bo" i que "només es pot dir que no hem estat massa fins a l'hora de rematar". Però que, en qualsevol cas, ha demostrat nivell suficient per "jugar on vulgui i guanyar qualsevol partit".

Preguntat sobre si la selecció catalana té res a envejar als dos finalistes del Mundial (Espanya i Holanda), el tècnic ha dit que "no s'ha d'exagerar amb les comparacions", però sí que ha assegurat que "aquesta selecció té molta qualitat, pot jugar on vulgui i guanyar qualsevol partit".

Sobre el partit en si, ha comentat: "He vist un partit francament bo. A la primera part hi havia jugadors més veterans, que dominaven la pilota. I al segon temps hi havia jugadors joves que ho han fet molt bé. Hem tingut ocasions tant a la primera part com a la segona. El màxim que es pot dir és que no hem estat massa fins a l'hora de rematar. Però en el futbol valores com es juga; i a mi m'ha agradat molt el partit".

El seleccionador català ha assegurat que estava "sorprès" per la qualitat de Tunísia. També ha felicitat el públic per la seva reacció, que han anat a l'Estadi Lluís Companys i han estat animant durant tot l'enfrontament.

stats