SELECCIÓ CATALANA
Esports Futbol 30/12/2011

Cruyff: "Els jugador venen sense cobrar perquè estimen el seu país"

Johan Cruyff, seleccionador de Catalunya, ha afirmat a Catalunya Ràdio que "l'objectiu de la selecció és donar espectacle i que la gent s'ho passi bé", recordant que els jugadors "vénen sense cobrar, de regal perquè estimen al seu país".

Ara
1 min
ELS ULLS DE L'EXPERIÈNCIA 
 Cruyff ens atén a la seu de la Fundació que du el seu nom, la nineta dels seus ulls, i a la qual ha dedicat tots els seus esforços des que va deixar d'entrenar.

BarcelonaCruyff ha insistit en que "el nostre joc serà de possessió, de dominar la pilota servint-nos de molt bones qualitats dels nostres jugadors". Un estil similar al del Barça de Guardiola, de qui va dir que "qui és aficionat al futbol es meravella amb el que Pep està fent. Veure els partits del Barcelona és un gust. Tenim un contacte perfecte".

Preguntat sobre el Madrid, l'holandès ha afirmat que "a nivell de qualitat, el Madrid és el rival més complicat. Ningú discuteix que són un grandíssim equip. La mala sort que tenen és que juguen contra el Barcelona. En qualsevol altra Lliga serien el millor equip. Però els partits més perillosos són aquells com el del Getafe. No pots demanar-los als teus jugadors que estiguin al 100% els 365 dies de l'any. En canvi, contra un rival com el Madrid, els jugadors es motiven sols ".

Sobre quin és el millor equip de la història del futbol, Cruyff ha comentat que "va per èpoques .. cada època té un equip que destaca: Milan, Ajax, Dream team ... El curiós és que en aquests casos sempre havia 6 o 7 de la pedrera. Per això em sorprèn que se segueixi comprant tant. Perquè els millors equips dels últims 40 anys tenien una bona base de jugadors del planter ".

Pel que fa a les relacions amb el club, Johan Cruyff ha explicat que "segueixen com abans. Estem empatats".

stats