Selecció Catalana
Esports Futbol 28/11/2011

Cruyff: "Per aquest partit no cal convèncer els jugadors, tots volen ser amb Catalunya"

El seleccionador català podrà disposar de tots els jugadors catalans del Barça i l'Espanyol per fer la llista contra Tunísia (30 de desembre, Estadi Olímpic, 19 h)

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, president de la Federació Catalana, Maite Fandos, regidora d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, i Johan Cruyff, seleccionador català, amb el cartell del Catalunya-Tunísia.

BarcelonaJohan Cruyff, seleccionador català, ha presentat avui el que serà el seu tercer partit a la banqueta de Catalunya, i el 18è de la història moderna: Catalunya-Tunísia, que es disputarà el 30 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (19 h, TV3). Cruyff, per primer cop, podrà fer una convocatòria amb criteris esportius ja que la data escollida permet que pugui disposar dels millors jugadors del Barça i l'Espanyol, i segurament haurà d'acabar triant. "El problema de Catalunya és que no és una selecció oficial, i per tant, per fer una convocatòria has de parlar amb els jugadors sobre la data i si els va bé. Per això el més maco de tot és quan veus les ganes de participar dels jugadors que volen venir de tot cor i no cal convèncer-los, tots hi volen ser".

Tunísia

El rival de Catalunya per aquest partit serà Tunísia, la 60a del rànquing de la FIFA i la guanyadora de la Copa Àfrica de 2004. Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha explicat que Tunísia reunia totes les condicions, ja que acceptava la data del partit, cosa que altres no, i a més es comprometia a venir a jugar amb els seus millors jugadors. La selecció tunisiana ha de jugar la Copa Àfrica al gener, i just després del partit contra Catalunya començarà una estada de preparació del torneig.

Entrades

El preu de les entrades, com sempre, serà força econòmic. 10 euros les dels gols, 15 el lateral i 25 la tribuna, als quals s'hi afegeixen diferents descomptes, com el 20% si es compren les entrades anticipades abans del 27 de desembre.

stats