Amistós
Esports Futbol 16/11/2011

David Villa acaba salvant la selecció espanyola en l'afegit en un mal partit a Costa Rica (2-2)

En aquest amistós han tornat a jugar set blaugranes amb Espanya, i només ha descansat Piqué. Puyol, Iniesta i Villa han jugat els 90 minuts

Albert Solé
David Villa ha marcat el 2-2 d'Espanya a Costa Rica.

BarcelonaLa selecció espanyola continua encallada en els partits amistosos i aquesta nit ha empatat 2-2 a Costa Rica. Espanya ha fet un partit molt justet, i no ha sigut fins als últims cinc minuts que els espanyols han aconseguit igualar el 2-0 amb el que s'havia arribat al descans, amb un gol de Silva al 85' després d'una gran jugada d'Iniesta, i un altre de Villa en el temps afegit.

El partit ha començat amb una errada clamorosa d'Iker Casillas, que a Costa Rica superava a Andoni Zubizarreta amb partits internacionals i es convertia en el futbolista amb més partits amb la selecció espanyola. Aquesta errada ha acabat amb l'1-0 per Costa Rica, i abans del descans Campbell feia el segon amb un bon xut.

En aquest partit, una vegada més, han acabat jugant set dels vuit blaugranes convocats, i només ha descansat Piqué. Puyol, Iniesta i Villa han disputat els 90 minuts; Valdés, Busquets i Xavi 45 minuts, i Cesc 63.