Lliga de Campions
Esports Futbol 27/03/2012

José Mourinho: "No veig per què hem d'estar intranquils"

Després de la victòria del Reial Madrid contra l'Apoel (0-3), l'humor de l'entrenador no ha millorat

Ara
1 min
José Mourinho durant el partit contra l'APOEL

BarcelonaDesprés de la victòria del Reial Madrid contra l'Apoel (0-3), l'humor de José Mourinho no ha millorat. "No veig per què hem d'estar intranquils. Ens van passar algunes coses estranyes i vam preferir no valorar-les en el seu moment", ha dit l'entrenador.

"Hem trigat molts minuts en marcar el primer gol, però l'adversari ha jugat molt bé, amb forces però sense talent perquè no té el poder econòmic d'aaltres equips de Champions. Però han tingut un caràcter fantàstic", ha reconegut Mourinho.

Sobre el partit, el tècnic del Madrid ha explicat: "Hem estat bé al darrere perquè hem tallat les opcions de contraatac del rival i al final hem aconseguit marcar i acabar amb l'eliminatòria pràcticament".

Per últim, ha celebrat el bon partit del turc Nuri Sahin: "Ho ha fet molt bé. Estem tots, entrenadors i companys, molt feliços per ell. És un noi fantàstic que ha treballat moltíssim per superar la seva situació. Pensàvem que era un partit ideal per a ell perquè sabíem que tindríem molt la pilota i ell pensa ràpid".

stats