PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/03/2011

Del Nido es mostra contrari a una vaga que aturi la Lliga espanyola

El president del Sevilla ha defensat una negociació "centralitzada" i amb un "millor repartiment dels drets audiovisuals" per no convertir la Lliga espanyola en "tercermundista"

Redacció
1 min
José María del Nido

Barcelona"És vergonyós que la Lliga espanyola sigui la del repartiment més desigual de l'entorn europeu", ha dit en clara referència als ingressos que reben Barcelona i Reial Madrid de les televisions.

Del Nido ha explicat que el Sevilla s'oposa a l'aturada, que també rebutgen Vila-real, Saragossa, Athletic Club, Reial Societat i Espanyol, perquè "no és el moment de fer aquestes reivindicacions". També ha afegit que l'aficionat "no mereix pagar les conseqüències".

Al seu entendre, "en algun moment" els presidents del Barça i el Reial Madrid "arribaran al convenciment" que se'ls està acabant "la gallina dels ous d'or amb el futbol professional", ha dit.

Per acabar, ha dit que la Lliga espanyola no és "competitiva" i ha explicat que "arribarà un moment en què Reial Madrid i Barça es disputaran la Lliga en els seus enfrontaments directes".

stats