Copa del Rei
Esports Futbol 24/01/2011

Del Nido diu que posarà seguretat al voltant del vestidor de l'àrbitre en el partit contra el Madrid

El president sevillà encara recorda com el 2004 Jorge Valdano va fer una visita als àrbitres en el descans d'una altra eliminatòria de Copa al Sánchez Pizjuán

Redacció
1 min
José María Del Nido, president del Sevilla.

SevillaJosé María Del Nido, el president del Sevilla, és una persona que li agrada escalfar els partits. Ho va fer fa dos anys en les semifinals de copa amb l’Athletic Club, quan va dir que “ens menjarem el lleó, de la cabellera a la cua”. I avui ha fet el mateix amb el Reial Madrid. A banda d’assegurar que la frase en portuguès ‘us deixarem sense el títol’ va dirigida a Ronaldo i als brasilers, i no a Mourinho, Del Nido ha afirmat en declaracions a TVE: “Aquest any posarem mesures de seguretat al voltant del vestidor dels àrbitres perquè cap element estrany hi pogués accedir”. El president del Sevilla encara recorda com fa set anys, en una altra eliminatòria de cop entre el Sevilla i el Reial Madrid, el director esportiu del Madrid, Jorge Valdano, va entrar a veure l’àrbitre al descans.

I per acabar de burxar en la ferida del Madrid, i sabent que mencionar el Barça és el que més mal fa a la capital d'Espanya, Del Nido ha assegurat: "Mourinho té molt difícil fer-li ombra al Barça. Han de guanyar tots els partits de lliga per quedar campions, i per això crec que el Madrid cada cop en té menys possibilitats".

stats