Esports Futbol 18/03/2012

Detenen un jove gal·lès acusat de fer comentaris racistes contra Muamba a Twitter

El detingut té 21 anys i està sota custòdia a la comissaria de Swansea

Ara
1 min
Muamba atès pels seus companys

BarcelonaUn jove gal·lès de 21 anys ha sigut detingut per la policia aquest diumenge acusat d'haver publicat a Twitter comentaris racistes sobre el futbolista Fabrice Muamba, el centrecampista del Bolton Wandererers que aquest dissabte va caure desplomat sobre el terreny de joc durant un partit contra el Tottenham Hotspur i que està en estat crític.

En general, han sigut massius els missatges d'ànim a Muamba, però almenys un usuari de Twitter hauria optat per fer-ne comentaris racistes, ja que el jugador és negre. És el que apunta el diari 'The Guardian', tot i que el mateix rotatiu, en la seva edició digital, admet que la policia no ha confirmat que Muamba fos el blanc de les crítiques del jove detingut.

El comunicat de la policia gal·lesa indica que la policia ha detingut "un home de 21 anys d'edat, de l'àrea de Pontypridd, en relació amb els comentaris racistes ofensius realitzats a la xarxa social Twitter". I afegeix que el noi "està detingut sota custòdia a la comissaria central de Swansea".

Tanmateix, 'The Guardian' indica que Muamba seria la víctima dels comentaris i que el fet que la policia hagi fet un comunicat sobre la detenció n'és un indici més, ja que aquest tipus de detencions són relativament freqüents al Regne Unit i no se solen difondre públicament si no tenen alguna rellevància especial.

stats