Hèrcules
Esports Futbol 03/04/2011

Djukic debuta a la banqueta de l'Hèrcules en la visita dels alacantins al camp de la Reial Societat

Els alacantins estrenen entrenador -després de la destitució d'Esteban Vigo- i necessiten sumar els tres punts per abandonar la cua de la classificació de Primera

Redacció
1 min
Trezeguet celebra el gol amb l'afició

Sant Sebastià“Entrenador nou, victòria segura”. L'Hèrcules espera fer bona aquesta dita al camp de la Reial Societat. I és que els alacantins necessiten sumar punts com l'aire que respiren, ja que són cuers quan la Lliga arriba a la recta final.

Miroslav Djukic debuta a la banqueta de l'Hèrcules -en substitució d'Esteban Vigo-. El nou entrenador ha treballat per reforçar la defensa, un dels talons d'Aquil·les d'aquest equip, especialment en les jugades a pilota aturada.

En la seva primera convocatòria, l'entrenador no pot comptar amb David Trezeguet, Noé Pamarot ni Matías Fritzler, lesionats.

Al davant, la Reial Societat. Un equip que vol tancar la mala ratxa de resultats aprofitant la situació delicada de l'Hèrcules. Per aquest partit, l'entrenador Martín Lasarte no preveu canvis significatius a l'equip inicial. L'únic dubte és la possible incorporació de Diego Ifrán en el lloc de Raúl Tamudo.

stats