COPA DEL REI
Esports Futbol 22/04/2011

Florentino Pérez truca a Duran per disculpar-se per l'incident de la final

El president del Madrid s'ha posat en contacte amb el líder d'Unió per condemnar l'actitud dels aficionats que el van increpar i li van llançar un cubalibre per sobre el dia de la final

Efe
1 min
Florentino Pérez.

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha telefonat al portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, per l'incident del qual va ser víctima el 20 d'abril passat, quan es dirigia a l'estadi de Mestalla, han explicat fonts d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC).

Duran, acompanyat de diversos familiars, entre ells una filla i nebots, s'aproximava a l'estadi del València per presenciar en directe la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Reial Madrid, quan de sobte un grup d'aficionats merengues es va abalançar sobre ell.

Els seguidors de l'equip blanc van començar a increpar-lo, fins i tot van llançar contra ell un cubalibre, i van agredir un dels familiars que l'acompanyaven.

Coneixedor d'aquests incidents, Florentino Pérez s'ha posat en contacte amb el líder d'Unió per disculpar-se i condemnar l'actitud dels esmentats aficionats.

stats