EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 17/02/2011

El Sevilla busca recuperar el seu lloc a Europa davant el Porto

Gregorio Manzano és conscient que l'eliminatòria davant el conjunt portuguès pot marcar el destí d'un equip dissenyat per seguir en l'elit del futbol europeu.

Redacció
1 min
Kanouté celebra el gol amb Capel

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Sevilla s'enfrontarà avui davant el Porto amb tots els seus efectius en el partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa. Aquest partit és una de les últimes oportunitats del conjunt de Manzano per seguir a Europa, després de caure eliminat en la prèvia de la Lliga de Campions i completar una campanya discreta en lliga fins ara.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

Manzano podrà comptar amb tots els seus jugadors per jugar contra el Porto de André Villas-Boas, considerat el deixeble de Mourinho, amb qui va treballar colze a colze en el Porto, Chelsea i Inter de Milà.

Els portuguesos només han deixat entreveure les seves debilitats en una ensopegada a la Copa de la Lliga -de la qual ja han estat eliminats- i en la primera semifinal de la Copa de Portugal davant el Benfica. Afrontaran el partit sense conèixer la derrota en els 8 partits a la Lliga Europa.

El conjunt sevillà, campió del torneig el 2006 i 2007, tractarà de buscar la revenja de la seva prematura eliminació de la prèvia de la Lliga de Campions el setembre passat davant l'Sporting de Braga, rival de lliga del Porto la setmana passada. L'equip que dirigeix Gregorio Manzano té molt clar que aquest duel pot ser el punt d'inflexió clau per oblidar els mals resultats en la competició domèstica, allunyat de les posicions de la Lliga de Campions.

stats