FUTBOL
Esports Futbol 12/11/2011

Espanya cau contra Anglaterra a Wembley tot i dominar el partit (1-0)

Amb cinc jugadors del Barça en l'onze inicial, la selecció espanyola ha caigut contra la selecció anglesa en un matx en què ha merescut molt més

Ara
1 min
Lampard, en el moment del gol

BarcelonaEspanya ha acabat el primer temps amb un 70% de la possessió de la pilota. Però no ha pogut crear oportunitats molt clares de gol i això ha fet que els de Vicente Del Bosque acabessin sense marcar cap gol.

L'ocasió més clara ha estat un xut de David Villa que ha tocat el pal en la segona meitat, però res més tret d'alguna jugada aïllada. L'Anglaterra de Capello, però, no ha fet res per merèixer el triomf.

El gol dels anglesos a Wembley, al minut 48, ha arribat després d'una rematada al pal en una jugada d'estratègia que Frank Lampard tan sols ha hagut d'empènyer cap a dins amb el cap. Pepe Reina no ha calculat bé el bot de la pilota i no ha pogut aturar la primera rematada.

Després del gol Anglaterra ha renunciat a l'atac i s'ha dedicat a defensar. Ha arribat a crear una teranyina de nou homes que ha estat infranquejable i només Fàbregas, al 88', ha pogut fer l'empat amb dues rematades franques que no ha pogut dirigir bé a porteria.

En aquest matx han participat set jugadors del Barça: Piqué, Iniesta, Xavi, Villa, Busquets, Fàbregas i Puyol. El que s'ha quedat sense jugar ha estat Víctor Valdés.

stats