Europeu sub-21
Esports Futbol 19/06/2011

Espanya goleja Ucraïna (0-3) amb un gran Thiago, ja és a semifinals, però encara no té el bitllet pels Jocs

L'eliminació d'Anglaterra, que ha perdut amb la República Txeca, fa que la selecció espanyola necessiti acabar entre els tres primers per ser a Londres al 2012

Thiago Alcántara durant el partit de la selecció espanyola de l'Europeu sub-21 contra Ucraïna

Herning (Dinamarca)La selecció espanyola sub-21 necessitava com a mínim un empat per classificar-se per les semifinals de l'europeu, i ha acabat golejant Ucraïna per 0-3. Mata ha marcat dos gols, i Adrian l'altre, però el jugador més destacat ha tornat a ser Thiago Alcántara. El partit no ha tingut cap història, i Espanya s'ha imposat amb autoritat des del primer minut.

Semblava que la classificació per les semifinals seria suficient per tenir plaça pels Jocs Olímpics de Londres de l'any que ve, però l'eliminació per sorpresa d'Anglaterra a mans de la República Txeca (2-1), ho ha impedit, de moment. Ara la selecció de Luis Milla sap que ha de quedar entre els tres primers de l'europeu per jugar els Jocs. La primera oportunitat la tindrà dimecres a les semifinals contra Bielorrúsia, i si perdessin, haurien de guanyar la final de consolació contra el perdedor del Suïssa i la República Txeca.

A més de Thiago, Montoya també ha sigut titular (substituït als 82 minuts per Azpilikueta), i Bojan ha entrat per Adrián al final (81') i ha tingut alguna ocasió de gol.