Futbol internacional
Esports Futbol 09/02/2011

Sis blaugranes titulars en la victòria grisa d'Espanya contra Colòmbia (1-0)

Víctor Valdés no va jugar. Piqué i Busquets van disputar els 90 minuts. Xavi, Villa, Iniesta i Pedro, per aquest ordre, van ser substituïts al segon temps

Martí Molina
2 min
Xavi fa una passada davant l'oposició de la defensa de Colòmbia

BarcelonaUn solitari gol de David Silva ha donat la victòria a la selecció espanyola, en un partit gris dels de Del Bosque que no s'ha decidit fins al minut 85. A excepció del porter Víctor Valdés, tots els blaugranes convocats han jugat, i ho han fet d'entrada, tot i que amb una actuació no especialment lluïda.

Ha estat un partit fluix en tots els sentits, amb poques ocasions de gol i amb un joc molt lluny d'aquell que va caracteritzar el combinat de Del Bosque durant el Mundial, i que li va valer el títol de campió. Tot i que l'opció més clara l'ha tinguda el blaugrana David Villa, al quart d'hora de joc. L'asturià, en un 1 contra 1 davant el porter colombià, no ha pogut aprofitar la doble ocasió de gol i ha acabat enviant la pilota al lateral de la porteria.

També ha tingut bones ocasions Colòmbia, en alguns casos pel bon criteri en atac, o en altres pels errors de concentració dels defensors de 'La Roja'.

El central blaugrana Gerard Piqué ha donat l'ensurt del partit, quan ha rebut un cop a l'esquena mentre lluitava per una pilota. Piqué s'ha cargolat de dolor a la gespa, però finalment s'ha pogut incorporar i acabar el partit. De fet, el central i Busquets han estat els dos únics jugadors del Barça que han disputat els 90 minuts.

Villa i Xavi han abandonat el terreny de joc poc després del descans. Iniesta ho ha fet a l'equador del segon temps -acomiadat amb una ovació per part del Santiago Bernabéu- i Pedro ha estat substituït poc abans d'acabar el partit.

Espanya 1 – Colòmbia 0

ESPANYA: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Piqué, Capdevila (Arbeloa, 56'); Busquets, Xabi Alonso (Silva, 76'), Xavi (Cazorla, 56'), Iniesta (Jesús Navas, 68'), Villa (Fernando Torres, 56'); i Pedro (Llorente, 81').

COLÒMBIA: David Ospina; Zuñiga, Yepes, Perea, Armero; Anchico (Sánchez, 46'), Guarin, Abel Aguilar, Adrián Ramos (Cuadradro, 58'): Giovanni Moreno (Rodallega, 62') i Dayro Moreno.

GOL: 1-0 (86') Silva.

ÀRBITRE: Richard Trutz (Eslovàquia). Targetes grogues a Piqué (6'), Abel Aguilar (35'), Dayro Moreno (53'), Yepes (63'), Armero (67') i Rodallega (89').

ESTADI: Santiago Bernabéu, uns 75.000 espectadores.

stats