Copa Catalunya
Esports Futbol 08/08/2011

L'Espanyol derrota el Nàstic amb dos gols d'Osvaldo i es classifica per la final de la Copa Catalunya (2-1)

El davanter argentí, amb dues dianes, ha capgirat el gol inicial d'Eloy Gila i ha donat bitllet per la final a l'Espanyol, que ha perdut Juan Forlín per leisó al peu

Una final anunciada a Tarragona

BarcelonaDos gols de l'argentí Dani Osvaldo, al final de la primera part i a les acaballes del partit, han servit a l'Espanyol per remuntar el gol inicial d'Eoly Gila i superar el Nàstic (2-1), aconseguint classificar-se per la final de la Copa Catalunya, que es disputa al Nou Estadi de Tarragona.

La primera part ha tingut dues meitats ben diferenciades. Un inici amb els dos equips a l'expectativa, i un final elèctric, on s'han vist dos gols. L'Espanyol buscava arribar a la porteria grana amb rapidesa, mentre el Nàstic intentava construir jugada des del darrere, però sense arribar amb gaire perill a la porteria de Cristian. Tot i això, la primera acció del partit ha estat per Joan Verdú, a l'inici del matx.

El Nàstic ha reclamat penal poc abans de la mitja hora de joc, quan Tuni ha caigut a l'interior de l'àrea. Però l'àrbitre no ha indicat res. I al minut 37 ha arribat el primer gol pels tarragonins: Eloy Gila ha rematat de cap una centrada des de la banda esquerra. I quan semblava que amb aquest marcador s'arribaria al descans, Osvaldo ha rematat de manera acrobàtica una centrada des de la dreta, amb la planxa del peu, per desviar la pilota i sorprendre el porter tarragoní, situant l'empat al marcador.

El partit s'ha decidit als últims minuts. Dani Osvaldo ha aconseguit marcar el gol de la victòria quan només faltaven 4 minuts per acabar el partit. El davanter argentí ha rematat de cap una centrada des de la banda dreta, situant la pilota al segon pal, impossible pel porter Rubén. La nota negativa de l'enfrontament ha estat la lesió del blanc-i-blau Juan Forlín, que ha hagut de ser substituït al límit del temps reglamentari després de lesionar-se al peu.

Espanyol 2 - Nàstic 1

ESPANYOL: - Espanyol: Cristian; Galán (Javi López, min.46), Forlín, Raúl Rodríguez, Dídac Vilà; Javi Márquez (Cristian Alfonso, min.73), Baena, Verdú, Sergio García (Cristian Gómez, min.73), Thievy (Luis García, min.46, Zou, min.90) i Osvaldo.

NÀSTIC: Rubén; Sergio Juste (Carbia, min.73), Mairata, Mingo, Fuster; Eloi Gila (Jordi Roca, min.79), Seoane, Morán (Rodri, min.60), Tuni (Casas, min.71), Peragón i Powell (Rico, min.64).

GOLS: 1-0, m.37: Eloy Gila. 1-1, m.41: Osvaldo. 1-2, m.86: Osvaldo.

ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo. Targetes grogues a Forlín i Baena.

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, unos 7.500 espectadors.