Futbol Femení
Esports Futbol 26/11/2011

L'Espanyol-Rayo, el partit més destacat en una jornada amb derbi català a l'Estartit

Les periquites reben l'equip madrileny amb l'objectiu de seguir perseguint l'Athletic i el Barça al capdavant de la classificació. Les blaugranes juguen a l'Estartit. L'altre català, el Sant Gabriel, viatja a Santander per jugar contra el Reocín

Natalia Arroyo
2 min
Maripaz celebra amb les seves companyes el primer gol contra l'Estartit.

BarcelonaL'onzena jornada de lliga té un partit destacat per sobre de la resta: l'Espanyol-Rayo Vallecano que es jugarà diumenge a les 12 h a Sant Adrià. Les blanc-i-blaves rebran a casa a la seva bèstia negra en les últimes temporades, l'equip que l'any passat les va privar de guanyar el títol de lliga. L'equip de Luis Carrión afronta el partit en un gran moment de forma després d'haver sumat els tres punts en les últimes quatre jornades, tot i que el tècnic no ha pogut preparar el duel amb tota la seva plantilla perquè quatre jugadores titulars, Mariajo, Torrejón, Meseguer i Willy, no van incorporar-se a la dinàmica de l'equip fins divendres perquè dijous van jugar amb la selecció espanyola un partit contra Alemanya (2-2) classificatori per a l'Europeu 2013.

L'altre partit destacat de la jornada serà el que enfronti l'Estartit amb el Barça, també a les 12 h al Municipal de l'Estartit. A priori, el líder blaugrana, que porta deu victòries en deu partits, no hauria de tenir problemes per desfer-se de les noies de Rafel Gil, que ocupen la 14a posició amb només nou punts. Però el Barça, com l'Espanyol, es presenta a aquest partit amb jugadores importants com Miriam al mig del camp, la golejadora Sonia i Corredera en banda, fatigades després de jugar amb la selecció.

A la mateixa hora jugarà a Santander l'altre representant català de la competició, el Sant Gabriel, que confia en sumar una victòria contra un rival dèbil que torni a omplir de moral i confiança l'equip de Pedro Martín. El Reocín Racing és, juntament amb El Olivo gallec, l'equip que més gols encaixa de tota la categoria. Les de Sant Adrià, que tenen les baixes de Rebekah i Marta Villagrasa, volen aprofitar aquest fet per recuperar sensacions de cara a porteria.

La resta de partits de la jornada són:

Reial Societat-Lagunak

Athletic-Llevant

Llanos Olivenza-Màlaga

Sporting de Huelva-Collerenc

València-El Olivo

Atlètic de Madrid-Prainsa Saragossa

stats