COPA DEL REI
Esports Futbol 30/05/2012

Esperanza Aguirre, sobre la final de Copa: "L'insult no era a la meva persona, sinó a la meva pobra mare"

La presidenta de la Comunitat de Madrid proposa que, si arriben a la final l'Athletic o el Barça i es demana que es xiuli l'himne, el partit es jugui a porta tancada

Efe / Ara
1 min
Esperanza Aguirre aquest dimecres / EFE

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha proposat aquest dimecres que, si torna a haver un partit de final de Copa del Rei amb crides a xiular al Rei, com el de divendres passat, "es decideixi celebrar a porta tancada, abans que s'ompli l'estadi".

Esperanza Aguirre, que s'ha referit a aquest assumpte en un esmorzar de 'La Razón', ha reconegut que "podia haver produït un problema d'ordre públic" la seva proposta de la setmana passada de "suspendre i celebrar després a porta tancada en un altre lloc" el partit de la final de la Copa del Rei entre l'Atlètic i el Barça, si hi havia alguna falta de respecte pel torneig o pel Rei Joan Carles, com una xiulada.

"Ara faig una altra (proposta):"Si arriben a la final de Copa qualsevol d'aquests equips i tornen a fer la crida, abans que s'ompli l'estadi s'ha de decidir jugar a porta de tancada", ha plantejat.

Entre rialles, la presidenta ha assegurat que els "insultadors" de la final del divendres no l'han trucat per demanar-li disculpes i que a més l'insult "no era a la meva persona, sinó a la meva pobra mare". I és que els aficionats dels dos equips van cridar al Calderón "Esperanza, filla de puta".

"Qui pensa que es pot insultar els símbols que democràticament ens hem donat a nosaltres mateixos? Això és impensable, en la meva opinió", ha argumentat entre aplaudiments, i ella ha correspost qualificant 'La Razón' de diari "seriós "per haver posat a l'escenari de la seva intervenció d'aquest dimecres una bandera d'Espanya.

stats