Hèrcules - Barça
Esports Futbol 29/01/2011

Esteban Vigo: “La clau del partit ha estat encaixar el primer gol del Barça just abans del descans”

El tècnic s'ha mostrat orgullós per haver tingut opcions de puntuar fins als minuts finals, quan el seu equip s'ha quedat amb 10 homes per l'expulsió de Farinós

Martí Molina
1 min
Esteban Vigo, durant el partit contra el Barça

BarcelonaEsteban Vigo, entrenador de l'Hèrcules, ha reconegut la superioritat del Barça en la victòria d'aquest dissabte (0-3) però considera que “la clau del partit ha estat encaixar el primer gol just abans d'arribar al descans” (Pedro, al minut 43).

“En rebre el gol, l'equip ha començat a anar de més a menys”, ha dit el tècnic dels alacantins, que considera que “si haguéssim pogut aguantar el 0 a 0 al descans, segurament hagués anat diferent”. Tot i això, es mostrava orgullós del fet que el seu equip no havia rebut el segon gol “fins que estaven jugant amb 10 per l'expulsió de Farinós (86')”.

Sobre aquesta jugada, el tècnic ha assegurat que el jugador “estava destrossat” al vestidor, i més “quan tornava a jugar després de 7 mesos lesionat”.

Davant la insistència dels periodistes, Esteban Vigo ha coincidit que “el Barça no necessita cap tipus d'ajuda arbitral”; però ha assegurat que “el partit no l'hem perdut pels àrbitres sinó perquè hem jugat contra el millor del món”.

stats