Futbol Femení
Esports Futbol 08/09/2012

Estrena a casa del Llevant Les Planes i prova delicada per al Barça femení davant el Rayo (12h)

Les noies d'Albert Sánchez reben el Llevant al Mpal. Les Planes (12h), mentre que les de Xavi Llorens s'enfronten al sempre fort Rayo a la Ciutat Esportiva (12h). El Sant Gabriel juga a València i l'Espanyol, a Pamplona

Natalia Arroyo
2 min
L'onze inicial del Llevant Les Planes contra el Collerenc

BarcelonaAbans d'aturar-se una setmana per disputar l'últim compromís de la selecció espanyola contra Romania abans de la repesca per a l'Europeu 2013, la Primera Divisió femenina reserva en aquesta segona jornada un partit molt especial per al Llevant Les Planes, que debutarà a l'elit davant la seva afició després de fer-ho ja la setmana passada amb victòria contra el Collerenc (3-4) a Palma. Les noies que entrena Albert Sánchez rebran el Llevant, un dels equips més consolidats de la categoria, a les 12h al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí. S'espera que hi hagi una gran entrada, més fins i tot que en les eliminatòries d'ascens de final de temporada contra el Tacuense, gràcies a la campanya de captació de socis que ha iniciat el club i que, de moment, ja ha tingut una rebuda de més de 100 aficionats.

També a les 12h i ben a prop, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça s'enfrontarà al Rayo Vallecano. Després de perdre el derbi contra l'Espanyol, i de disputar dimecres un amistós d'allò més exigent contra l'Olympique de Lió, les blaugranes s'agafaran al seu impecable rendiment com a local de la temporada passada per espantar els fantasmes d'una fluixa pretemporada. A casa, les de Xavi Llorens no van perdre cap dels 17 partits disputats i només van encaixar 8 gols. El Rayo, però, pot presumir de ser un dels dos equips que van ser capaços de derrotar-les l'any passat, tot i que va ser a Vallecas.

El Sant Gabriel fa el seu primer desplaçament de la temporada a València, on se les haurà de veure amb un equip a qui va golejar la temporada passada (0-4) a Beniferri, però contra qui no va poder sumar punts a casa. L'equip de Takahisa Shiraishi, un dels més joves de la categoria, seguirà apostant per un futbol de toc i posició davant un conjunt valencià també molt jove i que, sota la direcció de l'argentí Cristian Toro, ha fet un salt de qualitat.

L'Espanyol, de la seva banda, viatja a Pamplona per enfrontar-se al Lagunak (12h), en un partit, a priori, molt assequible per a les de Luis Carrión, reforçades després del seu important triomf en la jornada inaugural. Les blanc-i-blaves, però, no se'n refien d'un rival que les va fer patir més del compte l'abril passat, 2-5.

La resta de partits de la jornada són:

Sevilla - Collerenc

Reial Societat - Llanos Olivenza

Prainsa Saragossa - Athletic

Atlètic de Madrid - Sporting de Huelva

stats