FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 23/08/2011

Eto'o serà el jugador amb el sou més alt de la història: 20,5 milions nets cada any

Samuel Eto'o signarà aquest dimecres el seu contracte amb l'Anzhi de la lliga russa, on cobrarà 20,5 milions d'euros nets cada temporada

Toni Padilla
1 min
EL GOL I LA CELEBRACIÓ Samuel Eto'o va marcar  el gol de l'empat a València.  Valdés i Iniesta celebren el seu primer títol. I Eto'o, Deco  i Ronaldinho a la rua.

BarcelonaJa és oficial. Samuel Eto'o ha deixat de ser jugador de l'Inter de Milà per passar a jugar amb l'Anzhi de Makhatxkalà de la lliga russa. Les dues parts ja feia dies que negociaven, i aquest dimarts s'ha tancat definitivament l'operació, que només queda pendent que el davanter camerunès superi la revisió mèdica. Un tràmit que es farà aquest dimecres.

D'aquesat manera, Eto'o s'ha convertit en el jugador amb el sou més alt de la història del futbol, ja que cobrarà 20,5 milions d'euros nets cada temporada. Signarà per les tres pròximes temporades amb el conjunt de la República del Daguestan. A més, el davanter camerunès ja podria debutar aquest mateix diumenge, en el partit de la lliga rusa que l'Anzhi jugarà contra el Rostov.

L'Anzhi, propietat del diputat rus Suleyman Kerimov, no ha deixat de fitxar jugadors famosos com Roberto Carlos, Moubarak Boussoufa (Anderlecht) o Zhirkov (Chelsea).

stats