Primera Divisió
Esports Futbol 17/01/2011

Excessiu càstig del Mallorca al Calderón (3-0)

En el partit que tancava la primera volta a Primera Divisió, l'Atlètic de Madrid s'ha imposat al Mallorca amb gols de Valera, Forlán i Reyes,

Redacció
2 min
Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebren el primer gol, el de Valera.

MadridEl partit al Calderón entre l'Atlètic de Madrid i el Mallorca és el que tancava la primera volta de Primera Divisió. Els locals s'han imposat al Mallorca (3-0) amb gols de Valera, Forlán i, ja en el temps afegit, Reyes.

L'Atlètic de Madrid s'ha avançat en el marcador en la seva primera aproximació a l'àrea visitant gràcies a una jugada a pilota aturada. Reyes ha servit un córner i Valera, de cap, ha superat Aouate abans del primer quart d'hora de partit (13').

Per si anar pel darrera del marcador no fos prou, el Mallorca s'ha trobat amb un nou contratemps. Víctor s'ha fet mal i ha hagut de ser substituït (25') pel Chori Castro. I a més, els de Laudrup s'han trobat amb un insistent equip, que ha tingut dues ocasions més per ampliar l'avantatge de la mà de Forlán i d'Elías, amb dos xuts llunyans.

No ha estat fins a la mitja hora de partit quan el Mallorca s'ha apropat a la porteria de De Gea. Kevin ha penjat la pilota des de la banda esquerra i Nsue ha rematat en el segon pal, però la pilota ha sortit desviada per poc.

Però la reacció del Mallorca s'ha quedat en no res quan Fran Mérida ha fet una passada en profunditat cap a Diego Forlán, que ha superat en el mà a mà a Aouate (33').

A la segona part, el Mallorca ha intentat la remuntada i fins i tot ha disposat d'un penal a favor, però De Gea ha aturat el llançament de Webó. Ja en els temps afegit, quan tots dos equips jugaven amb deu jugadors per les expulsions d'Antonio López i Guzmán, Reyes ha anotat el tercer gol local, el definitiu 3-0.

Atlètic de Madrid, 3: De Gea; Valera, Ujfalusi, Godín, Antonio López; Tiago, Assuncao, Elías (Juanfran, m. 46); Fran Mérida (Diego Costa, m. 86); Reyes i Forlán (Filipe Luis, m. 72).



Mallorca, 0: Aouate; Cendrós, Nunes, Rubén (Cavenaghi, m. 74), Kevin; Nsue, Joao Víctor, De Guzmán, Pereira; Víctor (Gonzalo Castro, m. 26) i Webó.



Gols: 1-0, m. 14: Valera,. 2-0, m. 33: Forlán. 3-0, m. 90: Reyes.



Àrbitre: Ayza Gámez. Ha expulsat amb vermella directa Antonio López (m. 69) i a De Guzmán. Groga als locals Forlán (m. 72) y Assuncao (m. 83) i als visitants Cendrós (m. 66) i Webó (m. 87).



Incidències: Uns 30.000 espectadors al Vicente Calderón.

stats